گیج شدن در اثر خوردن میوه

در آفریقا درختی می‌روید که سالی یکبار میوه بسیار آبدار و خوشمزه ای ببار می آورد که حاوی مقدار زیادی الکل است.
کد خبر: ۵۹۱۹۴۲
گیج شدن در اثر خوردن میوه

ماروئلا میوه ای است وحشی که در آفریقای می‌روید و وقتی می‌رسد در اثر تابش آفتاب مقدار زیادی از آن تخمیر می‌شود و در خود الکل تولید می‌کند. این همان میوه ای است که از آن لیکور آمورلا را تهیه می‌کنند. به دلیل کمبود آب در این ناحیه حیوانات زیادی برای رفع تشنگی و فرار از گرما به این درخت پناه می آورند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها