آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی

مواد لازم برای تهیه ماهی سیر داغ شمالی: فیله ماهی یک کیلو سیر کوبیده شده 2یا 3 بوته آرد 3 قاشق غذا خوری آب نارنج نصف لیوان زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم روش تهیه ماهی سیر داغ شمالی: ابتدا ماهی تازه را تکه تکه می کنیم و کمی زردچوبه و نمک را به خورد ماهی داده و حداقل نیم ساعت استراحت می دهیم و داخل روغن بسیار کم تف می دهیم و بعد سیر را تف می دهیم و وقتی که رنگ سیر داره عوض می شود زرد چوبه میزنیم و تف می دهیم وبعد فلفل میریزیم و بعد نصف لیوان آب نارنج را با آرد مخلوط می کنیم تا گوله گوله نشه و بعد آب نارنج و آرد را داخل تابه میریزیم و داغ می کنیم و بعد ماهی ها را داخل تابه می چینیم و بعد از پانزده دقیقه ماهی ما پخته می شود
کد خبر: ۷۴۳۶۳۷
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی

منبع: شبکه استانی اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹
۰
۰
با سلام. كی گفته این غذا شمالیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این غذای من دراوردی رو آشپز محترم از كجا پیدا كرده
نوش جان خودشون...
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها