فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب شیرازی: گوشت خورشی: 200 گرم ، سیب زمینی بزرگ: 2 عدد ، گوجه فرنگی: 3 عدد، فلفل دلمه: 2 عدد ، رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری، پیاز: 2 عدد، سیر: 3 حبه ، نمک و فلفل: به مقدار لازم .
کد خبر: ۷۶۳۱۸۷
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی

طرز تهیه :
پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حدود 2 لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و روی گوشت بریزید ، سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کنید و روی گوشت ها قرار دهید ، روی سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل بپاشید. فلفل دلمه ها و گوجه ها را نیز بصورت حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید. سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند ، پس از اینکه تاس کباب پخت و آب مواد کشیده شد در ظرف بریزید و بهمراه نان و ماست سرو کنید. نکته ها : این غذا را می توانید با مرغ هم تهیه کنید ، استفاده از سیر در این غذا سلیقه ای است ، در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد را بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید.

منبع: شبکه استانی مرکز ایلام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها