دکتر قنبری عوارض ناشی ازاستفاده جوهر قند در تولید نان را بسیار خطرناک اعلام کرد و از دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو، استانداری های سراسر کشوروسازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست ضمن تشدید بازرسی ها، از این کارغیرقانونی و آسیب زا، جلوگیری کنند.
جوهر قند ترکیبی از اکسیژن، گوگرد و سدیم است و کاربرد صنعتی دارد و از این ماده شیمیایی در صنعت رنگرزی استفاده می شود.
منبع: شبکه خبر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی