دکتر قنبری عوارض ناشی ازاستفاده جوهر قند در تولید نان را بسیار خطرناک اعلام کرد و از دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو، استانداری های سراسر کشوروسازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست ضمن تشدید بازرسی ها، از این کارغیرقانونی و آسیب زا، جلوگیری کنند.
جوهر قند ترکیبی از اکسیژن، گوگرد و سدیم است و کاربرد صنعتی دارد و از این ماده شیمیایی در صنعت رنگرزی استفاده می شود.
منبع: شبکه خبر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد