دکتر قنبری عوارض ناشی ازاستفاده جوهر قند در تولید نان را بسیار خطرناک اعلام کرد و از دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو، استانداری های سراسر کشوروسازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست ضمن تشدید بازرسی ها، از این کارغیرقانونی و آسیب زا، جلوگیری کنند.
جوهر قند ترکیبی از اکسیژن، گوگرد و سدیم است و کاربرد صنعتی دارد و از این ماده شیمیایی در صنعت رنگرزی استفاده می شود.
منبع: شبکه خبر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد