اینفوگرافیک؛

چند نکته برای سرخ کردن موادغذایی

در هنگام درست کردن غذاهایی که نیاز به سرخ کردن دارو باید به نکاتی توجه کنیم تا کیفیت غذا حفظ شود.
کد خبر: ۱۳۵۱۷۴۹

چند نکته برای سرخ کردن موادغذایی

newsQrCode
برچسب ها: غذا سرخ کردن روغن
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها