گیج شدن در اثر خوردن میوه

در آفریقا درختی می‌روید که سالی یکبار میوه بسیار آبدار و خوشمزه ای ببار می آورد که حاوی مقدار زیادی الکل است.
کد خبر: ۵۹۱۹۴۲
گیج شدن در اثر خوردن میوه

ماروئلا میوه ای است وحشی که در آفریقای می‌روید و وقتی می‌رسد در اثر تابش آفتاب مقدار زیادی از آن تخمیر می‌شود و در خود الکل تولید می‌کند. این همان میوه ای است که از آن لیکور آمورلا را تهیه می‌کنند. به دلیل کمبود آب در این ناحیه حیوانات زیادی برای رفع تشنگی و فرار از گرما به این درخت پناه می آورند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها