آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی

مواد لازم برای تهیه پلو با قارچ و نخود فرنگی: برنج 4 پیمانه قارچ 100 گرم نخود فرنگی پخته شده 100 گرم گردو 100گرم پیاز 100گرم نعنا و جعفری خرد شده 100 گرم فلفل دلمه 2 عدد زعفران یک قاشق چایخوری نمک، پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم. طرز تهیه: ابتدا پیاز را با روغن کم در ماهیتابه می گذاریم تا تقریبا طلایی شود. سپس قارچ و گردو را اضاقه می کنیم .فلفل قرمز و پودر سیر را در این مرحله روی آن می ریزیم نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم . در این غذا می توانیم از عطر، طعم و بوی فلفل دلمه هم استفاده کنیم.
کد خبر: ۷۵۴۹۰۷
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی

منبع: شبکه استانی فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها