طرز تهیه نان سبدی:
مایه خمیر را با شکر در آب ولرم مخلوط کرده و آنرا گوشه ای قرار داده تا جا بیفتد .سپس زرده تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و با چنگال کمی هم می زنیم و روغن مایع و شیر را به آن اضافه کرده همراه با نمک اضافه می کنیم و مایه خمیر به عمل آمده را با آرد به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و کم کم آرد را نیز به آن می افزاییم تا خمیر شده و با دست ورز می دهیم تا چسبندگی آن از بین برود .وقتی خمیر آماده شد ظرفی گرد را برعکس کرده و ته آن را کاغذ فویل می کشیم و با روغن مایع کاغذ را کاملا" چرب می کنیم . خمیر را با وردنه بصورت دایره ای پهن می کنیم و بر روی ته کاسه کشیده و شروع به بافتن خمیر بر روی کاسه می کنیم و برش میزنیم. بعد بصورت مساوی دور تا دور کاسه را با استفاده از خمیر بصورت روبانی دور تا کاسه را از زیر و روی خمیر می بافیم. سپس زرده تخم مرغ را بر روی سطح خمیر می مالیم .در پایان نیز آنرا در درون با دمای 180 تا 190 درجه قرار می دهیم تا زمانیکه بخوبی سرخ شود آن را از فر خارج می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد