طرز تهیه خورش خلال بادام:
ابتدا گوشت را با پیاز داغ تفت می دهیم، گوشت را با یک چوب دارچین و 3 عدد لیمو عمانی می پزیم. کمی روغن درون ظرف نچسب می ریزیم و خلال بادام را با حرارت کم حدود 4 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نصف زرشک و نصف زعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت و آب گوشت را روی خلال ها می ریزیم و با حرارت کم حدود 2 ساعت اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در5 دقیقه آخر بقیه زرشک و زعفران را به خورش اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه