ماه مبارک رمضان که از راه می رسد، مردم هر دیار با آداب و سنتهای ویژه و خاصی سعی می کنند، لحظات معنوی آن را دلنشین تر و با حال و هوای مطلوبی سپری کنند. گذشته از معنویت مراسم سحر و افطار، یکی از لذتبخشترین قسمتهای ماه رمضان ، پخت غذاهای سنتی و لذیذ و زینت بخشیدن به سفرههای افطار است. حلیم بادمجان یک نمونه از غذاهای سنتی است که در بیشتر سفرههای افطار به چشم میخورد. این غذا در اصفهان طرفداران زیادی دارد و به نوعی از ارکان اصلی سفره افطار آنان به شمار میرود، چون به دلیل استفاده از گوشت هم بسیار مقوی ست و هم رنگ و بوی دلپذیری به سفره میدهد.
-
منبع عکس: فارس
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد