آموزش آشپزی / دسر قهوه

مواد لازم جهت تهیه دسر قهوه: نسکافه 2 قاشق سوپخوری شکر4/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد آب 4/1 پیمانه پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری خامه شیرین شده یک پیمانه طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ را داخل ظرف میریزیم و بعد شکر را اضافه میکنیم ، با همزن برقی خوب هم میزنیم تا حجم تخم مرغ دو برابر شود و به رنگ کرم روشن در بیاد. بعد پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط میکنیم و روی بخار آب قرار میدهیم که پودر ژلاتین کاملا شفاف شود بعد نسکافه را به مواد ژلاتین اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم که بصورت یک ماده غلیظ در بیاد و کمک کم به مواد اضافه میکنیم و همزمان با همزن هم میزنیم. بعد خامه شیرین شده را در ظرف دیگه ای میریزیم و با همزن هم میزنیم تا خامه فرم بگیره ، بعد خامه را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل قالبی که انتخاب کردیم میریزیم البته قالب باید خیس باشد و بعد مواد داخل قالب را بمدت 8 ساعت درون یخچال نگهداری میکنیم و بعد میتوانیم آنرا به سلیقه خودمان تزئین میکنیم.
کد خبر: ۷۳۹۷۸۷
آموزش آشپزی / دسر قهوه

منبع: شبکه استانی کرمانشاه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها