آموزش آشپزی / کالباس خانگی

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی: مرغ بدون استخوان 500 گرم شیر خشک 1 پیمانه سیر 3 تا 4 حبه زرده تخم مرغ 2 عدد قارچ 2 عدد هویج نگینی 1 عدد آرد سفید 2 قاشق غذا خوری خلال پسته 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 3 قاشق غذا خوری یخ چند قطعه ادویه – جوز هندی – هل - زنجبیل – فلفل سفید - نمک به میزان لازم. طرز تهیه کالباس خانگی: ابتدا گوشت مرغی را که 2 دفعه چرخ کرده ایم به همراه سیر در غذا ساز می ریزیم و تمام مواد و ادویه ها را به همراه شیر خشک به آن اضافه می کنیم و مواد را حدود 5 دقیقه به خوبی در غذا ساز مخلوط می کنیم و هر 1 دقیقه 1 قطعه یخ درون آن می اندازیم تا رنگ کالباس سفید شود. در آخر به آن روغن اضافه می کنیم و مجددا با غذاساز هم می زنیم. فویل را به روغن آغشته می کنیم و مواد را روی فویل گذاشته و پهن می کنیم. قارچ و هویج و خلال پسته را روی مواد قرار می دهیم و با دست آن ها را فشار می دهیم تا فیکس شود. سپس آنرا به کمک فویل به صورت رول در آورده و درون سلفون قرار می دهیم. آب را در قابلمه می گذاریم جوش بیاید، صافی را داخل قابلمه گذاشته و کالباس را درون صافی می گذاریم و آن به مدت 45 دقیقه بخار پز می کنیم. سپس کیسه فریزری را پراز یخ کرده و کالباس را درون آن قرار می دهیم و 2 ساعت درون فریزر و چند ساعت درون یحچال می گذاریم. کالباس مرغ خانگی خوشمزه ما آماده است و می توانیم آنرا برش بزنیم.
کد خبر: ۷۵۶۹۸۱
آموزش آشپزی / کالباس خانگی

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها