طرز تهیه:
ابتدا شکر را در داخل ظرف می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کاملا به صورت کارامل شده در بیاید. نشاسته را در ظرفی ریخته و آب و مقداری گلاب و هل را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم. شکر را به مدت 15 دقیقه روی گاز می گذاریم وقتی آماده شد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود. سپس نشاسته را اضافه و آرام آرام به هم می زنیم. پودر کاستر را با مقداری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردوها را به صورت خرد شده در می آوریم سپس مواد مخلوط شده را در کارامل می ریزیم و به آرامی به هم می زنیم. اکنون 2 قاشق روغن مایع را به مواد اضافه کرده سپس از روی حرارت بر می داریم. مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن را کاملا صاف کرده و بعد از سرد شدن می توانیم به شکل دلخواه برش دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد
بهروز افخمی در گفتوگو با «جامجم» از انگیزههای خود برای ساخت 90 دقیقه پایانی زندگی طیب گفت